Menu

Reviews

‘Suzanne heeft mijn manuscript proefgelezen. De manier waarop ze feedback geeft is erg prettig. Zo geeft ze aan wat de aandachtspunten zijn en zet ze er suggesties bij. Ook de sterke punten benoemd ze.
Door haar manier van feedback geven, kan ik duidelijk zien hoe mijn teksten overkomen naar de lezer toe en wat er nog verbetert moet worden.
Zelfs bij een van mijn laatste versies weet ze er punten uit te halen die ik zelf nog niet had opgemerkt, en die omschrijft ze op een aangename manier.
Ik ben ontzettend blij met haar hulp en dankzij haar is het verhaal absoluut verbeterd. Suzanne Kol is een proeflezer die je moet hebben!’
~ Evy

‘Enorm bedankt voor je feedback!! Ik heb inmiddels alles doorgenomen en wow, wat heb jij veel aandacht aan mijn manuscript besteed. Te gek! Heel blij mee’

– Rian Sevenhuijsen

 ‘Suzanne heeft voor haar leeftijd een bijzonder goede analyse gemaakt van mijn manuscript!’
~ André Brokken

Voor mijn onderneming had ik besloten om een kort verhaal te schrijven, waarin mijn klanten zich kunnen herkennen. Ik was er alleen niet zeker van of mijn verhaal mensen aan zou spreken en of het verhaal technisch goed in elkaar zat.
Ik besloot daarom contact op te nemen met Suzanne. Zij heeft mijn aanvraag supersnel opgepakt en snel en goed resultaat geleverd. Niet alleen gaf ze aan welke delen van het verhaal verbeterd konden worden. Ze gaf juist ook aan welke stukken van het verhaal al wel in orde waren. Bij de delen die verbetering nodig hadden, vertelde ze duidelijk wat hier aan de hand was en zette hierbij tips hoe dit verbeterd kon worden.
Ik ben superblij met het resultaat. Ik heb mijn verhaal nu af kunnen ronden en durf het e-boek vol vertrouwen op mijn website te publiceren.

~ Anneke Procee